Wij nodigen je van harte uit om ‘Vriend van Roadkill Rollers’ te worden. Via een kleine financiële bijdrage kan je de club helpen. Per seizoen wordt een project of thema gekozen waar jouw bijdrage naartoe gaat. Zo ben je direct betrokken bij de ontwikkeling van Roadkill Rollers.  

Doe je mee? 

Voor een bedrag van €20 ben je een heel jaar onze Vriend en ondersteun je de vereniging op jouw manier. (Een hogere bijdrage is uiteraard ook welkom:) 
 
Vertegenwoordig je een bedrijf of evenement en wil je ons steunen? Dan plaatsen we je logo en link naar je website op onze site en zetten we je in het zonnetje op onze socials. Dan zijn de kosten €35 per jaar. 

Als Vriend krijg je van ons: 

  • Toegang tot al onze evenementen (wedstrijden en toernooien) 
  • 10% korting op merchandise 
  • Bedrijf/event: vermelding op onze website en socials

Word ook Vriend: 

Stuur een mailtje naar info @ roadkillrollers.nl of maak het bedrag over naar NL78RABO0300858701 t.a.v. Vriend van Roadkill Rollers, plus je naam en achternaam. 

Je bijdrage gaat nu naar: Zaalhuur 

Het project voor dit seizoen is de zaalhuur. De laatste jaren zijn deze kosten aanzienlijk gestegen. Om leden voldoende trainingstijd te kunnen bieden, zal de opbrengst van onze Vrienden naar dit mooie doel gaan.  

Dus laat je Derby-hart spreken en word ‘Vriend van Roadkill Rollers’! 

Namens de hele vereniging, bedankt  🙏


Je kan ons ook steunen via SponsorKliks

Ga naar onze SponsorKliks pagina, klik op een shop en bestel (Thuisbezorgd, Bol, Coolblue, Booking etc).
Jij merkt er niets van en Roadkill krijgt een kleine vergoeding voor de doorverwijzing.