Site Loader

Before the summer break, on the 24th of June 2022, Roadkill Rollers had their first Club Championships. Organized by Saint Michel and with The Wizard and Rogue as members of the jury, the Nijmegen roller derby players competed with each other to win amazing prizes. The battle was on for the categories Best Derby Player and Most Flair.

This is sure as hell going to be a new annual tradition!

Post Author: Webmaster Roadkill Rollers

Roadkill Rollers

1 week ago

Roadkill Rollers
Thanks derby freshies from all over the country for joining our bootcamp today. We've had a blast, hope you did too! 🎉 ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 week ago

Roadkill Rollers
Vandaag vieren we Internationale Sportdag! 🎉Jaarlijks staat 6 april in het teken van de positieve rol van sport en lichaamsbeweging in het leven van mensen over de hele wereld. Of je nu gaat joggen, fietsen of een balletje trapt, vandaag is dé dag om te bewegen en te genieten van je favoriete sport. Ga ervoor! 💪 Laten we samen deze dag vieren door onze passie voor sport te delen en anderen te inspireren om ook actief te worden! Deel jouw sportfoto via social media en inspireer anderen. We kijken uit naar jullie berichten!#internationalesportdag #sporten #bewegen #ReadyToPlay #decathlonnederland ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

Roadkill Rollers
📸🛼 ... See MoreSee Less
View on Facebook