Video © Dylan van den Heuvel

* English below *

Op 29 augustus is de jaarlijkse Roadkill Rollers Fresh Meat Night. Schrijf je nu alvast in! Als je geïnteresseerd bent in rollerderby en wil zien waar die sport nu eigenlijk om draait is dit je kans. De Fresh Meat Night is een jaarlijkse beginnerstraining voor mensen die erover denken om lid te worden. En het beste…geen ervaring of eigen spullen vereist!

Je krijgt die avond een les in basale skatevaardigheden en ook zal er een demonstratie gegeven worden van een echte rollerderbywedstrijd. Er zullen leengear en leenschaatsen aanwezig zijn dus je kunt in principe zo de baan op! Laat wel even van tevoren je maten weten en schrijf je in via info[at]roadkillrollers.nl (waarom ziet dat emailadres er zo raar uit? Dat is zodat we niet worden aangevallen door spambots. Vervang  [at] door het @-teken en hoppa!). De training begint om 20:15 en duurt tot 22:30. Locatie is sporthal de Horstacker, Horstacker 14-01, 6546 EK Nijmegen.

August 29 is Fresh Meat Night! Come and join the fun! If you are interested in Roller Derby and want to see what the sport and the Roadkill Rollers are all about, come and join us for an introduction training. No experience required!

You’ll receive a basic skating lesson and there will be a live roller derby demonstration. We will have loan gear for you to use available. Do let us know what your particular size is in advance. Sign in by sending a mail with your data and shoe&clothing size (S/M/L, etc.) to info[at]roadkillrollers.nl. Training will start at 20:15 and will last till about 22:30. Address is Sporthal de Horstacker, Horstacker 14-01, 6546 EK Nijmegen.